Ik was angstig en voelde veel weerstand. Ik hoorde dat mijn coach samen met Saskia de Boer (Helder Helen Coaching) een trainingsweekend ging organiseren waaraan ik mocht deelnemen. Mijn coach ken ik natuurlijk goed en Saskia heb ik ook al vaker ontmoet en meerdere trainingen bij gevolgd. Maar toch.. Een heel weekend de diepte in.. Pffff.

Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en mij ingeschreven. (Nou ja, zij dachten per abuis dat ik mij al had ingeschreven dus kreeg een factuur. Dat zag ik maar als “teken” voor de inschrijving).

Ik had een hotel geboekt bij mijn coach om de hoek (In het mooie Schoorl) en ben daar van vrijdagmiddag tot zondagmiddag geweest.

Het weekend had als thema “Uit je hoofd komen”. Nou dat is voor mij exact wat ik soms nodig heb. Even niet in mijn hoofd zitten en met name niet bezig zijn met vervelende gedachten.

Het was echt geweldig! Het is niet zomaar uit te leggen. maar er waren hele mooie oefeningen en ook de groep die er was waren allemaal hele fijne mensen. Ik heb ook echt nieuwe contacten opgedaan, mensen met wie ik nog steeds contact heb.

Dit was voor mij ook echt even ontspanning. Ik was even helemaal niet bezig met het vervelende “staartje” waar ik over sprak in het vorige artikel. En wat bleek? Een week na thuiskomst kreeg ik de mededeling dat dit nu snel klaar zal zijn.

Alleen maar positief dus!

Ik kan deze training eigenlijk aan iedereen aanraden. je kunt het beste even contact opnemen met Saskia als je geinteresseerd bent.