Over webhosting, ondernemen en alles wat me dwars zit.

Studerendeondernemer

Soms kunnen dingen best vreemd lopen……..

Het zal bekenden van mij niet onbekend zijn dat ik lang geleden de website studerendeondernemer.nl heb opgericht. Deze website heeft tot doel om (twijfelende) studerende ondernemers te informeren over het ondernemerschap. Dit door een platform te bieden waar reeds gestarte ondernemers tips en ervaringen kunnen delen.

Deze website wordt heel goed bezocht. Echter, het onderhoud aan een dergelijke website kost erg veel tijd. Tijd die ik niet zoveel meer had. En dan zakt ook de motivatie een beetje weg. Ik vond dit zelf heel erg zonde…

Tot ik op een zekere avond in maart een presentatie gaf voor een groep (startende) ondernemers. Ik noemde daar ook de website studerendeondernemer.nl In dat publiek zat Bianca Zeeman, een onderneemster die druk bezig was met het opzetten van haar eigen Crowdfunding bedrijf (FVO). Zij kwam achteraf naar me toe en gaf aan dat zij wel interesse had om mij te helpen met een relaunch van studerendeondernemer. Door haar ongelooflijke enthousiasme en drive kreeg ik er weer zin in!

Inmiddels zijn wij al 2 keer bij elkaar gekomen om de plannen te maken. Ik merk dat het klikt tussen ons en dat wij er samen weer een groot succes van kunnen maken! Hou dit blog en de website studerendeondernemer.nl in de gaten voor de relaunch!

1 reactie

  1. Maarten Haan

    Goed te horen dat je versterking hebt gevonden Marin. Ik vond de site altijd een goed initiatief en vind het leuk te horen dat jullie de site zullen relaunchen!

    Good luck, en als ik je ergens bij kan helpen weet je me te vinden he šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Marin Heideman’s BLOG

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑