hoesje

Mijn vorige telefoon had uiteindelijk een flinke scheur in het display, dus een goede bescherming is voor mij van belang. Ik heb alleen een hekel aan van die hoesjes die van je mooie telefoon direct een koelkast maken. Om mijn Samsung had ik een Smartcover (die opengeklapt moest worden). maar dat was alleen maar irritant. In het begin had ik voor mijn Nexus een lederen hoesje waar ik hem in schoof. Het grote voordeel is dat de telefoon ook echt een telefoon blijft. Het nadeel is dat je hem elke keer uit het hoesje moet halen.

Daarom heb ik nu een Spigen SGP Cover, dit hoesje sluit netjes aan om de telefoon. De bescherming is prima, er zit aan de voorkant een opstaand randje waardoor je telefoon moeilijk op het display kan vallen. Het hoesje voelt absoluut niet goedkoop aan, sterker, hij voelt aan alsof het de telefoon zelf is, en dat is wat ik toch wel heel prettig vind. Ook de knoppen zijn degelijk en voelen niet plastic.

Er zijn 2 minpunten, de knoppen zijn metaalkleurig terwijl de telefoon zelf mooie zwarte knoppen heeft maar dat is een kwestie van smaak. Daarnaast wordt het display zelf niet beschermd (behalve het opstaande randje), bij veel hoesjes wordt er een displaysticker meegeleverd dat is bij deze helaas niet zo, die zal ik dus los moeten bestellen.

Ik heb dit hoesje nu twee dagen in gebruik maar vind het echt een aanrader. Als je interesse hebt, je kunt hem hier vinden!