35 jaren oud/jong mocht ik vandaag worden. Voelt het anders? Nee natuurlijk niet. De 40 is nog even weg…. Wel een mooi moment om eens terug te kijken. Want er is veel gebeurd de afgelopen jaren. Mijn bedrijf DigiState loopt heel erg goed. Ik ben nu druk bezig met de uitbreiding ervan naar Litouwen. Na een LoRa avontuur dat ik heb stopgezet, was de weg vrij om daadwerkelijk uit te gaan breiden met DigiState. En dat gaat heel erg goed! Volgende maand hebben we in Vilnius onze launch party waar wij “DigiState Lietuva” gaan voorstellen aan de Litouwse markt. Ik ben heel erg trots dat ik dit kan en mag doen en zit nu vol in de voorbereiding hiervan. Later kom ik hier nog wat uitgebreider op terug.

In 12,5 jaar DigiState heb ik veel geleerd. Het leren zal nooit klaar zijn dus ook de komende 12,5 jaar zullen vast weer mooi en leerzaam worden! Waar ik over 12,5 jaar sta? Geen idee. Natuurlijk heb ik wel een visie die ik momenteel aan het uitwerken ben. Daar horen in ieder geval nog meer buitenland ambities bij!

Natuurlijk gaan we ook in Nederland door met de mooie groei en uitbreiding.

Ik voel mij vandaag niet anders dan gisteren en waarschijnlijk ook niet anders dan morgen. We bouwen lekker door en ik ga met veel energie een nieuw levensjaar in!