ISPLogoDEFAfgelopen Woensdag (28 augustus) hebben wij de ISPConnect – WHT BBQ georganiseerd. We hadden gerekend op ca. 60-70 aanmeldingen. Op het laatste moment hebben wij de BBQ bestelling nog bij moeten stellen omdat er maar liefst 157 aanmeldingen waren!

Naast ruimte om te netwerken, eten en drinken hadden we ook een aantal sprekers uitgenodigd. Zo gaf Wido den Hollander van PCExtreme een zeer interessante lezing over Storage voor cloudplatformen.

Toen Domenico Consoli (WHT) en Simon Besteman een tijdje terug koffie gingen drinken om de BBQ vorm te geven vroegen zij zichzelf af: “Wat vinden wij slecht op de gemiddelde BBQ wat beter moet?” Het antwoord was eenduidig: “Het eten”. Daarom is besloten om de jongens van BBQ4You in te huren. Deze komen met een mega BBQ en zorgen voor een echte goede Amerikaanse BBQ.

Dit was ook het moment om onze nieuwe huijsstijl te presenteren. De afbeelding bovenaan deze post is het nieuwe logo geworden, ook hier zijn wij zeer trots op!

Wij van het ISPConnect bestuur kijken terug op een zeer geslaagd event, en laat dit het begin van een mooie traditie zijn!