Nooit gedacht dat ik nog eens voor een camera zou staan. Maar toch deden we het! Voor de opname van twee clientcases met klanten. De klanten die dit keer in de spotlights staan zijn Marjolein Dikkerboom van MD Advocatuur en Badaco, een financiƫle dienstverlener. We hebben ze in een dag geschoten.

Heel leuk om twee verschillende klanten voor de camera te zetten en de opnames te maken. Hiervoor hebben wij een professionele cameraman ingehuurd die met twee camera’s en geluidsapparatuur de opnames kwam maken.

Het is heel mooi om te zien dat we de takes er redelijk snel en goed op hadden staan. Hoewel we een script hadden uitgedacht (met de klanten samen) werd dit uiteindelijk toch anders. En dat is eigenlijk ook veel leuker want d Le videos zijn nu niet gescript maar echt gebaseerd op het gevoel van onze klanten over ons.

Mijn eigen stukken stonden er ook relatief snel op. Over het algemeen heb ik niet zoveel moeite met het spreken in de openbaarheid en zo zag ik dit ook. Als je de camera wegdenkt en doet alsof je tegen een ander persoon praat is dit goed te doen.

Deze week kreeg ik de ‘final cut’ versie binnen. Ik ben er echt heel trots op en blij mee. Ook de hoofdrolspelers zijn erg enthousiast.

Nog even geduld… We gaan de video’s volgende maand online zetten!